PĒCSVĒTKU SOĻANKA

Vai Spilva soļanka varētu būt lustīgas līgošanas pēcsvētku glābiņš? Noteikti! Spilva gatavā soļanka ir iespējams labākais ēdiens, lai jāņubērniem atgrieztu enerģiju un mundrumu pēc lustīgas Jāņu nakts!

 

SASTĀVDAĻAS 3-4 PORCIJĀM:


Spilva soļanka
• Ūdens
• Citrons
• Sezonālie zaļumi
• Spilva pipargurķīši
• Skābais krējums pēc izvēles


PAGATAVOŠANA:


1. Katlā liek Spilva soļanku un pievieno klāt ūdeni attiecībā 1:1.
2. Kad zupa uzmet pirmo burbuli, pavāra 3 – 4 minūtes.
3. Spilva soļanka jau ir gatava ēšanai, taču iesakām kā piedevu pievienot sakapātus zaļumus, plāni sagrieztas citrona un pipargurķīšu šķēlītes.
4. Pievieno karoti skābā krējuma pēc vajadzības.

Jaunākās receptes

SIERA SALĀTU GROZIŅI

Izmēģini Spilva majonēzi, pagatavojot siera salātu groziņus.   SASTĀVDAĻAS: Siers Vārīti burkāni Olas Ķiploki Spilva

AUKSTĀ ZUPA

Kurš gan vēlas karstā laikā stāvēt pie plīts? – Labāk pagatavo auksto zupu! Izmēģini Spilva

KARAMEĻU LEDUS KAFIJA

Ledus kafija labi iet kopā ar karameļu mērci. Mmm.. īsts vasaras gardums! SASTĀVDAĻAS: Auksts piens