Receptes

BEZĒ DESERTS AR ZEMENĒM UN ŠOKOLĀDES MĒRCI



SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:
· 150 g bezē cepumu
· 200 ml saldā krējuma
· 1 ēdamkarote pūdercukura
· 200 g zemeņu
· Spilva šokolādes mērce|

PAGATAVOŠANA:
1. Saputo saldo krējumu kopā ar pūdercukuru.
2. Lielā traukā kārto desertu – sākumā liek pusi putukrējuma.
3. Pārber pāri pusi viegli sadrupinātu bezē cepumu.
4. Kārto pāri pusi zemeņu.
5. Atkārto visas kārtas.
6. Pārlej ar Spilva šokolādes mērci, dekorē ar piparmētru lapiņām!

Spilvas katalogs

Kontakti

Zvaigžņu iela 1, Spilve
Babītes pag., LV-2101

Tālr.: +371 67063000
Fax: +371 67063005

Tālr. pasūtījumiem:
+371 67063011; +371 67063015

Visi kontakti