Provansas majonēze

Majonēzei raksturīga bieza konsistence. Tā lieliski piemērota ēdienu garnēšanai, jo nenotek. “Provansas majonēzes” pielietojums ir ļoti plašs: gan salātos, gan dažādu ēdienu pagatavošanai un garnēšanai.
Majonēzes pagatavošanai izmanto tikai dabīgas augu eļļas.

Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 6 mēneši (PE paciņās 3 mēneši).

 

Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.

 

100 g produkta satur:
615 kcal (2573 kJ)
2,6 g ogļhidrātu
2,3 g olbaltumvielu
66,1 g tauku

Ražots Latvijā.

Sastāvdaļas: Rapšu eļļa, ūdens, OLU pulveris,VĀJPIENA pulveris, cukurs, pārtikas sāls, skābuma regulētāji (etiķskābe, citronskābe, dzeramā soda), konservants (kālija sorbāts), aromatizētājs, antioksidants (E385).

SIERA SALĀTU GROZIŅI

Izmēģini Spilva majonēzi, pagatavojot siera salātu groziņus.   SASTĀVDAĻAS: Siers Vārīti burkāni Olas Ķiploki Spilva majonēze   PAGATAVOŠANA: Uz rupjās rīves sarīvē sieru, vārītus burkānus un olas. Pievieno smalki sakapātas ķiploku daiviņas. Visu sajauc ar Spilva majonēzi un pilda uzkodu groziņos.