17.01.2019
Augstas kvalitātes tuncis no koša un sulīga tunča steika gabala, kas nav smalcināts vai izšķīdis. Pildīts 200 g bundžiņā. Derīguma termiņš: 60 mēneši. Nozveja: tuncis (Katsuwonus pelamis) – Indijas okeāns.
17.01.2019
Siļķu fileja būs ideāla ar jaunajiem kartupeļiem un biezpienu. Mērcei piemīt svaiga krējuma garša, ko lieliski papildina lakši un citrona svaigums. Produkts izmantojams pilnībā – gan siļķu filejas gabaliņi, gan mērce, ko ērti pārliet ēdienam. Burciņā siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez asakām un ādas.
17.01.2019
Siļķu filejā marinādē ir apvienotas mūsdienīgas garšas – ingvers kopā ar laimu. Marināde siļķei dod patīkami saldu garšu ar vieglu skābumu. Šīs patīkami gardās siļķes ir pildītas burkās skaistos fileju gabaliņos, bez asakām un ādas.
09.03.2015
Pastētes pagatavošanā tiek izmantots augstas kvalitātes, viegli kūpināts kaviārs un īpaši svaigs siers. Ideāls produkts un kombinācija tiem pastēšu cienītājiem, kuri uz savām sviestmaizēm vēlas nedaudz maigāku kaviāru. Lieliski garšos uz maizes, sāļajās uzkodās vai kūku pagatavošanā. Pastēte iepildīta 185 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā ilgāk svaigu produktu. Derīguma […]
09.03.2015
Kalles oriģinālā zivju ikru pastēte ir zviedru virtuves klasika jau kopš 1954. gada. Pastētes pagatavošanā tiek izmantots augstas kvalitātes kūpināts kaviārs. Lieliski garšos uz maizes, sāļajās uzkodās vai kūku pagatavošanā. Pastēte iepildīta 190 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā ilgāk svaigu produktu. Derīguma termiņš: 12 mēneši. Nozveja: mencas (Gadus morhua) ikri […]
30.01.2015
Siļķe sīpolu marinādē ar dzērvenēm ir populārāka garša gan Skandināvijā, gan Latvijā. Siļķes filejas gabaliņi marinēti tradicionālā marinādē ar sīpoliem, smaržīgajiem pipariem un dzērvenēm. Abba siļķes pagatavošanas tradīcijas ir koptas gadsimtu gaitā jau kopš 1838. gada. Abba siļķes tiek zvejotas laika periodā no augusta līdz oktobrim, kad siļķēs ir no 16-18% tauku, kas ir augsts dabīgā Omega-3 avots. Izsmalcināta garša, […]
30.01.2015
Siļķes ar franču sīpoliem ieguvušas savu nosaukumu, pateicoties franču sarkanā vīna etiķim, kurš kopā ar kraukšķīgajiem sīpoliem un dažādām garšvielām dod patīkamo sarkano nokrāsu un saldumu ar viegli skābenu piegaršu. Šīs patīkami gardās siļķes ir pildītas burkās skaistos fileju gabalos, bez asakām un ādas. Abba siļķes pagatavošanas tradīcijas ir koptas gadsimtu gaitā jau kopš 1838. gada. Abba siļķes […]
30.01.2015
Siļķu fileja krējuma mērcē ar siļķu ikriem un dārzeņu gabaliņiem būs ideāla ar jaunajiem kartupeļiem un biezpienu. Mērcei piemīt svaiga krējuma garša un tai ir pievienots smalks kaviārs, malti tomāti un sasmalcināti maurloki. Produkts izmantojams pilnībā – gan siļķu filejas gabaliņi, gan mērce, ko ērti pārliet ēdienam. Burciņā siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez asakām […]
28.01.2014
Abba anšovu marinādes receptūra tiek turēta lielā noslēpumā, un vienīgais, ko ražotājs atklāj, ir tas, ka marinādes pagatavošanā tiek izmantots kanēlis, ingvers un sandalkoks. Iepakojumā brētliņu filejas ir bez ādas un bez asakām. Lieliski garšo uz olas vai ar olu ēdieniem; iesakām izmantot kā garšvielu zupu, mērču, picu un dažādu sacepumu pagatavošanā. Produkts tiek pildīts […]
01.01.1970
Abba siļķes sinepju mērcē ir pagatavotas no saldajām zviedru sinepēm un izdekorētas ar veselām sinepju sēklām. Produkts izmantojams pilnībā – gan siļķu filejas gabaliņi, gan mērce, ko ērti pārliet ēdienam, salātiem, uzkodām vai piedevām. Siļķe ar maigajām sinepēm ir mūsu bestsellers. Burciņā siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez asakām un ādas. Abba siļķes pagatavošanas tradīcijas ir koptas gadsimtu […]
01.01.1970
Pastētes pagatavošanā tiek izmantots kvalitatīvs tuncis, sīkzivju ikri un garšvielas. Pastēte ar maigu tunča garšu būs lielisks produkts brokastīs ar olām vai uz maizītes, sāļo uzkodu vai kūku pagatavošanā. Pastēte iepildīta 145 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā ilgāk svaigu produktu. Derīguma termiņš: 10 mēneši. Nozveja: svītrainais tuncis (Katsuwonus pelamis) […]
01.01.1970
Pastētes pagatavošanā tiek izmantots augstas kvalitātes kūpināts lasis, kas dod pastētei piesātinātu laša garšu. Pastēte papildināta ar sīkzivju ikriem un garšvielām. Laša pastēte lieliski garšo uz maizes, to var izmantot sāļo uzkodu vai kūku pagatavošanā. Produkts ir dabīgi bagāts ar veselīgo Omega-3. Pastēte iepildīta 145 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā […]
01.01.1970
Augstas kvalitātes tuncis no koša un sulīga tunča steika gabala, kas nav smalcināts vai izšķīdis; ar augstvērtīgu saulespuķu eļļu. Eļļa palīdz izcelt tunča lielisko garšu. Tunča fileja „nepeld” eļļā, tāpēc to nav nepieciešams noliet pirms salātu, uzkodu vai citu gardumu gatavošanas. Abba tuncis eļļā ir labākā izvēle salātu pagatavošanā. Pildīts 200 g bundžiņā. Derīguma termiņš: 60 mēneši. Nozveja: […]
30.01.1960
Matje siļķe tiek izturēta citādāk nekā citas Abba siļķes. Šī siļķe tiek iztīrīta jau uz zvejas kuģa klāja – tai novelk ādu, izņem galveno asaku un ķidas, nogriež galvu, bet asti un aizkuņģa dziedzeri – atstāj. Dziedzeris nepieciešams, jo tas turpina izstrādāt enzīmus, kas vajadzīgi gatavināšanas procesā. Tad siļķes sasāla un nogatavina. Siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez […]