Abba anšovu marinādes receptūra tiek turēta lielā noslēpumā, un vienīgais, ko ražotājs atklāj, ir tas, ka marinādes pagatavošanā tiek izmantots kanēlis, ingvers un sandalkoks. Iepakojumā brētliņu filejas ir bez ādas un bez asakām. Lieliski garšo uz olas vai ar olu ēdieniem; iesakām izmantot kā garšvielu zupu, mērču, picu un dažādu sacepumu pagatavošanā.
Produkts tiek pildīts 125 g bundžās. Derīguma termiņš: 12 mēneši.
Nozveja: brētliņa (Sprattus sprattus) – Atlantijas okeāna ziemeļaustrumu daļa.
100 g produkta satur: enerģētiskā vērtība – 900 kJ (210 kcal); 14 g ogļhidrātu (no tiem – 9,4 g cukuru); 10 g olbaltumvielu; 10 g sāls; 13 g tauku (no tiem: 4,5 g piesātināto taukskābju; 2,7 g Omega-3 taukskābju).