Konservi

Tuncis savā sulā

17.01.2019

Augstas kvalitātes tuncis no koša un sulīga tunča steika gabala, kas nav smalcināts vai izšķīdis. Pildīts 200 g bundžiņā. Derīguma termiņš: 60 mēneši. Nozveja: tuncis (Katsuwonus pelamis) – Indijas okeāns.

Siļķes krējuma mērcē ar lakšiem un citronu

17.01.2019

Siļķu fileja būs ideāla ar jaunajiem kartupeļiem un biezpienu. Mērcei piemīt svaiga krējuma garša, ko lieliski papildina lakši un citrona svaigums. Produkts izmantojams pilnībā – gan siļķu filejas gabaliņi, gan mērce, ko ērti pārliet ēdienam. Burciņā siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez asakām un ādas.

Siļķes ar ingveru un laimu

17.01.2019

Siļķu filejā marinādē ir apvienotas mūsdienīgas garšas – ingvers kopā ar laimu. Marināde siļķei dod patīkami saldu garšu ar vieglu skābumu. Šīs patīkami gardās siļķes ir pildītas burkās skaistos fileju gabaliņos, bez asakām un ādas.

Kalles kaviārs ar sieru

09.03.2015

Pastētes pagatavošanā tiek izmantots augstas kvalitātes, viegli kūpināts kaviārs un īpaši svaigs siers. Ideāls produkts un kombinācija tiem pastēšu cienītājiem, kuri uz savām sviestmaizēm vēlas nedaudz maigāku kaviāru. Lieliski garšos uz maizes, sāļajās uzkodās vai kūku pagatavošanā. Pastēte iepildīta 185 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā ilgāk svaigu produktu. Derīguma […]

Kalles zivju ikru pastēte

09.03.2015

Kalles oriģinālā zivju ikru pastēte ir zviedru virtuves klasika jau kopš 1954. gada. Pastētes pagatavošanā tiek izmantots augstas kvalitātes kūpināts kaviārs. Lieliski garšos uz maizes, sāļajās uzkodās vai kūku pagatavošanā. Pastēte iepildīta 190 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā ilgāk svaigu produktu. Derīguma termiņš: 12 mēneši. Nozveja: mencas (Gadus morhua) ikri […]

Siļķes ar sīpoliem un dzērvenēm

30.01.2015

Siļķe sīpolu marinādē ar dzērvenēm ir populārāka garša gan Skandināvijā, gan Latvijā. Siļķes filejas gabaliņi marinēti tradicionālā marinādē ar sīpoliem, smaržīgajiem pipariem un dzērvenēm. Abba siļķes pagatavošanas tradīcijas ir koptas gadsimtu gaitā jau kopš 1838. gada. Abba siļķes tiek zvejotas laika periodā no augusta līdz oktobrim, kad siļķēs ir no 16-18% tauku, kas ir augsts dabīgā Omega-3 avots. Izsmalcināta garša, […]

Siļķes ar franču sīpoliem

30.01.2015

Siļķes ar franču sīpoliem ieguvušas savu nosaukumu, pateicoties franču sarkanā vīna etiķim, kurš kopā ar kraukšķīgajiem sīpoliem un dažādām garšvielām dod patīkamo sarkano nokrāsu un saldumu ar viegli skābenu piegaršu. Šīs patīkami gardās siļķes ir pildītas burkās skaistos fileju gabalos, bez asakām un ādas. Abba siļķes pagatavošanas tradīcijas ir koptas gadsimtu gaitā jau kopš 1838. gada. Abba siļķes […]

Siļķe krējuma mērcē ar siļķu ikriem

30.01.2015

Siļķu fileja krējuma mērcē ar siļķu ikriem un dārzeņu gabaliņiem būs ideāla ar jaunajiem kartupeļiem un biezpienu. Mērcei piemīt svaiga krējuma garša un tai ir pievienots smalks kaviārs, malti tomāti un sasmalcināti maurloki. Produkts izmantojams pilnībā – gan siļķu filejas gabaliņi, gan mērce, ko ērti pārliet ēdienam. Burciņā siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez asakām […]

Anšovi

28.01.2014

Abba anšovu marinādes receptūra tiek turēta lielā noslēpumā, un vienīgais, ko ražotājs atklāj, ir tas, ka marinādes pagatavošanā tiek izmantots kanēlis, ingvers un sandalkoks. Iepakojumā brētliņu filejas ir bez ādas un bez asakām. Lieliski garšo uz olas vai ar olu ēdieniem; iesakām izmantot kā garšvielu zupu, mērču, picu un dažādu sacepumu pagatavošanā. Produkts tiek pildīts […]

Siļķe sinepju mērcē

01.01.1970

Abba siļķes sinepju mērcē ir pagatavotas no saldajām zviedru sinepēm un izdekorētas ar veselām sinepju sēklām. Produkts izmantojams pilnībā – gan siļķu filejas gabaliņi, gan mērce, ko ērti pārliet ēdienam, salātiem, uzkodām vai piedevām. Siļķe ar maigajām sinepēm ir mūsu bestsellers. Burciņā siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez asakām un ādas. Abba siļķes pagatavošanas tradīcijas ir koptas gadsimtu […]

Tunča pastēte

01.01.1970

Pastētes pagatavošanā tiek izmantots kvalitatīvs tuncis, sīkzivju ikri un garšvielas. Pastēte ar maigu tunča garšu būs lielisks produkts brokastīs ar olām vai uz maizītes, sāļo uzkodu vai kūku pagatavošanā. Pastēte iepildīta 145 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā ilgāk svaigu produktu. Derīguma termiņš: 10 mēneši. Nozveja: svītrainais tuncis (Katsuwonus pelamis) […]

Laša pastēte

01.01.1970

Pastētes pagatavošanā tiek izmantots augstas kvalitātes kūpināts lasis, kas dod pastētei piesātinātu laša garšu. Pastēte papildināta ar sīkzivju ikriem un garšvielām. Laša pastēte lieliski garšo uz maizes, to var izmantot sāļo uzkodu vai kūku pagatavošanā. Produkts ir dabīgi bagāts ar veselīgo Omega-3. Pastēte iepildīta 145 g tūbiņā, kas ir ērts iepakojums pastētes lietošanā un pēc atvēršanas saglabā […]

Tuncis eļļā

01.01.1970

Augstas kvalitātes tuncis no koša un sulīga tunča steika gabala, kas nav smalcināts vai izšķīdis; ar augstvērtīgu saulespuķu eļļu. Eļļa palīdz izcelt tunča lielisko garšu. Tunča fileja „nepeld” eļļā, tāpēc to nav nepieciešams noliet pirms salātu, uzkodu vai citu gardumu gatavošanas. Abba tuncis eļļā ir labākā izvēle salātu pagatavošanā. Pildīts 200 g bundžiņā. Derīguma termiņš: 60 mēneši. Nozveja: […]

Siļķes Matje

30.01.1960

Matje siļķe tiek izturēta citādāk nekā citas Abba siļķes. Šī siļķe tiek iztīrīta jau uz zvejas kuģa klāja – tai novelk ādu, izņem galveno asaku un ķidas, nogriež galvu, bet asti un aizkuņģa dziedzeri – atstāj. Dziedzeris nepieciešams, jo tas turpina izstrādāt enzīmus, kas vajadzīgi gatavināšanas procesā. Tad siļķes sasāla un nogatavina. Siļķes ir skaistos fileju gabaliņos, bez […]

Spilva catalogue

Contacts

Zvaigžņu iela 1, Spilve
Babītes pag., LV-2101

Tālr.: +371 67063000
Fax: +371 67063005

Tālr. pasūtījumiem:
+371 67063011; +371 67063015

Spilvas veikals: +371 29167952

Visi kontakti 
coloring.cool