Nūdeles ar garnelēm Āzijas gaumē

*Recepte paredzēta 4 porcijām

NEPIECIEŠAMS:

180 g rīsu nūdeļu

500 g tīģergarneļu

1 sarkanais sīpols

1 sarkanā paprika

150 g pākšu pupiņu

150 g šampinjonu

350 g Spilva saldās Thai mērces

1 laims

PAGATAVOŠANA:

  1. Novāra nūdeles pēc ražotāja norādījumiem. Kad gatavas, nokāš karsto ūdeni un noskalo caurdurī ar aukstu, tekošu ūdeni.
  2. Garneles samaisa ar 2–3 ēdamkarotēm saldās Thai mērces. Liek ledusskapī marinēties uz 20 minūtēm.
  3. Kad garneles iemarinētas, sakarsē pannu, pievieno nedaudz eļļas, un apcep garneles no abām pusēm. Noliek malā.
  4. Sakarsē dziļu pannu ar eļļu, pievieno sagrieztu sīpolu, papriku, sagrieztas pupiņas un šampinjonus. Uz lielas uguns strauji apcep 2–3 minūtes.
  5. Dārzeņiem pievieno novārītās nūdeles un pielej visu atlikušo Thai mērci. Samaisa, nedaudz pakarsē un tad pievieno garneles.
  6. Pasniedz ar laima sulu un sezama sēklām.

Spilvas katalogs

Kontakti

Zvaigžņu iela 1, Spilve
Babītes pag., LV-2101

Tālr.: +371 67063000
Fax: +371 67063005

Tālr. pasūtījumiem:
+371 67063011; +371 67063015

Spilvas veikals: +371 29167952

Visi kontakti