Marinēti ķiploki ir iecienīta ēdienu sastāvdaļa itāļu virtuvē. Ķiploki būs lieliska piedeva pie salātiem, gaļas ēdieniem un ņipra uzkoda ziemā.
Ķiplokus ir pieņemts saukt par garšvielu karali. Visiem ir pazīstamas tā ārstnieciski – profilaktiskās īpašības. Ķiploki satur: ēteriskās eļļas; vitamīnus C, PP, B1; olbaltumvielas; makro un mikroelementus – kāliju, magniju, dzelzi. Marinētie ķiploki papildinās un dos pikantumu Jūsu maltītei! Labu apetīti un stipru veselību!
Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.
Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Ķiploki tiek fasēti 0,37 l stikla burkās.
100 g produkta satur: enerģētiskā vērtība – 32,5 kcal (136 kJ), 4 g ogļhidrātu, 3 g olbaltumvielu, 0,5 g tauku, 4 g sāls.