Lauku gurķu populārā recepte, bagātināta ar ķiplokiem. Ķiploku šķēlītes marinādē gurķiem piešķir ķiploku raksturīgo garšu. Tie lieliski garšos kā piedeva otrajiem ēdieniem, papildinās dārzeņu uzkodu plates un salātus. Var izmantot sviestmaižu, hamburgeru un picu pagatavošanai. Lai gurķi būtu kraukšķīgi, iesakām tos 2 stundas pirms pasniegšanas ievietot ledusskapī.
Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.
Derīguma termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Produkts tiek pildīts 1062 ml burkās.
100 g produkta satur: enerģētiskā vērtība – 20 kcal (90 kJ), 5 g ogļhidrātu (tostarp cukuru – 3 g), 0,7 g olbaltumvielu, 0 g tauku (tostarp piesātināto taukskābju – 0 g), 2 g sāls.