Sākam ražot “Spilvas” Street food mērces!

Trīs pilnīgi jauni produkti ir radīti gardēžiem, kuri vēlas pagatavot burgeru, frī kartupeļus vai vrapu ar tam vispiemērotākajām mērcēm. Jaunās Street food mērces ir pildītas ērtā, vieglā iepakojumā – 250 ml stāvpakās, atvieglo un ļauj ātri pagatavot garšīgu ēdienu. Jaunās Street food mērces tiek ražotas SIA Orkla Foods Latvija ražotnē Babītes novada Spilvē.

Savu vietu restorānu ēdienkartēs un mūsu pašu virtuvēs ir jau izcīnījuši tādi ēdieni kā burgeri, frī kartupeļi, kebabi, vrapi. Street food ir ne tikai iecienīta uzkoda maltīšu starplaikos, bet arī – pilnvērtīga ēdienreize un īsts baudījums. Pilsētu svētkos un arī ikdienā tiek rīkoti Street food festivāli, kur pulcējas kulinārijas meistari un gardēži un burtiski uz ielas bauda izcilu, uz vietas pagatavotu, kvalitatīvu maltīti.

Lai maltīte svaigā gaisā un ne tikai uz ielas būtu patiesi garda, Spilvas tehnologi ir izstrādājuši jaunu Street food mērču sēriju – burgeru mērci, frī kartupeļu mērci un wrap mērci.

Street food burgeru mērces īpašo garšu veido tomātu pastas, sinepju un majonēzes apvienojums ar marinētu gurķu gabaliņiem un ķiplokiem. Mērce ieteicama visdažādāko burgeru pagatavošanai, tā īpaši izcels burgera kārdinošo, sulīgo garšu. Mērce būs piemērota arī ar frī vai ceptiem kartupeļiem, vrapiem, kebabiem un picām.

Jaunā Street food frī kartupeļu mērce padarīs kartupeļu stienīšu garšu īpaši neatvairāmu. Mērce lieliski garšos kopā ar krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām, kartupeļu biezputru, vārītiem un ceptiem kartupeļiem, kā arī būs lieliska kā mērce aromātiskiem kartupeļu salātiem.

Spilvas wrap mērces galvenās sastāvdaļas ir smalki samalta paprika, sinepes, tomātu pasta, kas papildināta ar Itālijas un Āzijas ēdieniem raksturīgām garšvielām, tādā veidā to padarot par neaizvietojamu sastāvdaļu dažādu veidu veģetāro, gaļas un zivju vrapu, veselīgu tīstoklīšu un dārzeņu rullīšu pagatavošanā.

Stāvpakas jeb DUO pakas priekšrocības – hermētisks un izturīgs iepakojums, kas aizsargā produktu no ultravioletajiem stariem, saglabājot to ilgāk svaigu; ērts lietošanā un uzglabāšanā.

Jaunās mērces nesatur glutēnu!

Jaunākie raksti

For multilanguage this plugin supports WPML or Polylang plugins