Salāti

Marinēti šampinjoni

08.12.2016

Ar maigu marinādi pārlieti augstākās kvalitātes šampinjoni. Lieliska piedeva otrajiem ēdieniem. Piemēroti arī salātu pagatavošanai vai kā garda uzkoda. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – […]

Skābenes

07.12.2016

Sasmalcinātas, Latvijā audzētas skābenes ar sāli. Īpaši piemērotas ātrai un ērtai skābeņu zupas pagatavošanai, kas ir iecienīta Latvijas iedzīvotāju ēdienkartes sastāvdaļa. Uz produkta iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots ar pasterizācijas metodi tāpat, kā mājās, un pēc burciņas atvēršanas tas jāuzglabā ledusskapī. Lai pagatavotu […]

Lauku gurķi ar ābolu etiķi

08.09.2016

Papildinājums jau esošajai Lauku gurķu līnijai. Ābolu etiķis nu jau ir plaši pazīstams un ir augstvērtīga gurķu marinēšanas sastāvdaļa. Gurķiem ir izteikta etiķa un sīpolu garša. Marinādes papildinājums ir arī mazos gabaliņos griezta paprika, kas piedod gurķiem īpašu pēcgaršu. Lieliska piedeva maltītei vai arī kā uzkoda dārzeņu platēs, sviestmaizēs, burgeros vai salātos. Uz iepakojuma etiķetes redzams […]

Baltās pupiņas konservētas

07.07.2016

Produkts ir gards papildinājums jau esošajā Spilvas pupiņu klāstā. Pupiņas ir tieši tik mīkstas, lai tās būtu gatavas lietošanai uzreiz pēc burciņas atvēršanas. Marinādes pamatā ir sālsūdens, kas produktam piešķir nepieciešamo sāls daudzumu. Garšīgs un sātīgs ēdiens, kas ir izmantojams gan kā piedeva pie otrajiem ēdieniem, gan kā sastāvdaļa gatavojot. Pupiņas ir gatavas lietošanai pēc atvēršanas. Uz […]

Grilēti tomāti

09.11.2015

Gardi tomāti ar grilējuma neatkārtojamo garšu. Pēc īpašas tehnoloģijas grilēti tomāti, aplieti ar speciālu marinādi, kas produktu padara sevišķi gardu. Piemēroti lietošanai ar gaļas ēdieniem, kā arī dažādos salātos. Lieliski garšos arī kā uzkoda vai našķis. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, […]

Tomātīgie gurķu salāti

13.08.2015

Salātu galvenā sastāvdaļa ir gurķis, kas īpašu garšu iegūst, sastopoties ar tomātu biezeni. Šis produkts daudziem atsauks atmiņā mammas vai vecmāmiņas mājās gatavotos salātus. Tie ir gatavi lietošanai. Salāti būs garda maltīte, kā arī lieliska piedeva pie gaļas vai citiem otrajiem ēdieniem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. […]

Lauku gurķi pēc Spilvas īpašās receptes

24.07.2015

Spilvas jauno produktu tehnologi ir izstrādājuši unikālas garšas marinētos gurķus. Lauku gurķu tradicionālā marināde, kas bagātināta ar vasarīgiem garšaugiem, veido īpašo svaigo garšu. Gurķi ir kraukšķīgi un būs lieliska uzkoda brīdī, kad ir vēlme nobaudīt kaut ko atšķirīgāku, nekā ierastie marinētie gurķi. Kā piedeva tie lieliski bagātinās sviestmaižu, burgeru, salātu garšu. Lai gurķiem būtu izteikta Spilvas īpašās marinādes […]

Rudens salāti

12.01.2015

Rudens salātu galvenā sastāvdaļa ir ķirbis – pasaules lielākā oga un neizsīkstošs veselības avots. Ķirbis ir ne tikai garšīgs, bet arī ļoti ieteicams uzturā, jo tajā ir maz kaloriju un daudz vitamīnu. Rudens salātu sastāvā ir ne tikai gabaliņos sagriezts ķirbis, bet arī paprikas, ķiploku gabaliņi un klāt pievienotas garšvielas. Rudens salāti ir garšīga piedeva otrajam […]

Marinēti ķiploki

30.12.2014

Marinēti ķiploki ir iecienīta ēdienu sastāvdaļa itāļu virtuvē. Ķiploki būs lieliska piedeva pie salātiem, gaļas ēdieniem un ņipra uzkoda ziemā. Ķiplokus ir pieņemts saukt par garšvielu karali. Visiem ir pazīstamas tā ārstnieciski – profilaktiskās īpašības. Ķiploki satur: ēteriskās eļļas; vitamīnus C, PP, B1; olbaltumvielas; makro un mikroelementus – kāliju, magniju, dzelzi. Marinētie ķiploki papildinās un […]

Peperoni marinēti pipari asie zaļie

30.12.2014

Šis produkts lieliski papildinās itāļu virtuves ēdienus, īpaši – picas. Lieliski sader ar gaļas ēdieniem – putnu, liellopu, cūkas un meža gaļu. Izmantojams salātu un uzkodu pagatavošanā. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas […]

Mini peperoni asie

30.12.2014

Mazs un ass velnēns burkā. Gatavoti pēc īpašas receptūras. Šie peperoni garšos cilvēkiem, kuri ir asu ēdienu cienītāji. Tos var pievienot ne tikai dažādiem ēdieniem, bet arī – lietot uzturā kā piedevu otrajam ēdienam. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, […]

Dārzeņu kokteilis

30.12.2014

Dārzeņu kokteilis no sarkanās paprikas, gurķiem un zaļajiem tomātiem. Marinēti dārzeņi, kas garšos kā mājās pagatavoti. Šis dārzeņu kokteilis būs lieliska uzkoda gan ikdienas, gan svētku maltītē. Lieliski papildinās salātus, uzkodas un gaļas ēdienus. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, […]

Tomāti zaļie

09.12.2014

Zaļie tomāti ir nedaudz cietāki nekā sarkanie tomāti. Tie jau ir sagriezti šķēlītēs un būs ļoti ērti pielietojami ēdiena servēšanai. Tomāti lieliski papildinās putnu, liellopu un cūkgaļas, kā arī meža gaļas ēdienus. Iesakām piegriezt tos arī salātiem un pasniegt dārzeņu platēs kopā ar citiem dārzeņiem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar […]

Lauku gurķi saldskābie

07.08.2014

Spilvai jauna saldskābo gurķu garša! Tie ir gurķi viena litra burkā ar garšvielām un  garšaugiem, kas veido bagātīgu saldskābu gurķu garšas buķeti. Gurķi ir kraukšķīgi un būs lieliska uzkoda brīdim, kad gribās kaut ko pikantāku vai atšķirīgāku kā ierastie marinētie gurķi. Tie lieliski sader ar latviešu tradicionālajiem ēdieniem un salātiem, kā arī ieteicami izmantošanai uzkodu platēs. […]

Lauku gurķi ar ķiplokiem

07.08.2014

Lauku gurķu populārā recepte, bagātināta ar ķiplokiem. Ķiploku šķēlītes marinādē gurķiem piešķir ķiploku raksturīgo garšu. Tie lieliski garšos kā piedeva otrajiem ēdieniem, papildinās dārzeņu uzkodu plates un salātus. Var izmantot sviestmaižu, hamburgeru un picu pagatavošanai. Lai gurķi būtu kraukšķīgi, iesakām tos 2 stundas pirms pasniegšanas ievietot ledusskapī. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa […]

Lauku gurķi

24.07.2014

Ar garšīgu marinādi pārlieti gurķi. Ideāli gaļas ēdienu un salātu pagatavošanai, arī – kā patstāvīga piedeva otrajiem ēdieniem. Neaizstājami karstmaižu, hamburgeru un hotdogu pagatavošanai. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. […]

Pupas ar dārzeņiem

02.06.2014

Gards un sātīgs ēdiens, kas ir izmantojams kā piedeva pie otrajiem ēdieniem un arī kā sastāvdaļa gatavojot. Vienlīdz labi garšos gan auksts, gan uzsildīts, arī – kā bāze dažādiem ēdieniem. Izmantojot pupiņas, var ērti un ātri pagatavot sautējumu un dažādas zupas. Sastāvā gardas baltās pupiņas, pākšu pupiņas, sīpoli, burkāni, paprika un tomātu mērce. Uz iepakojuma […]

Ķiršu pipari marinēti

21.01.2014

Vidēji asi ķiršu pipari marinādē. Pipari nelieli, to forma atgādina ligzdiņu, kas ir lieliski piemērota pildīšanai. Iesakām to pildīt ar svaigu sieru, kam pievienoti sakapāti zaļumi un ķiploks. Pildījums piešķirs pipariem maigāku garšu. Lieliska uzkoda svētku galdam. Burciņā vairāk nekā 30 pipariņi. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. […]

Pupiņas meksikāņu gaumē

03.01.2014

Produkta sastāvā atradīsiet sarkanās pupiņas, pākšu pupiņas, tomātus, papriku, kukurūzu, burkānus, ķiplokus, sīpolus un čili piparus. Salātu konsistencei ir raksturīgi izteikti dārzeņu gabaliņi. Plašais dārzeņu, pākšaugu klāsts padara salātus krāsainus un apetelīgus. Iesakām izmantot kā piedevu pie otrajiem ēdieniem, aukstus vai uzsildītus. Pievienojot klāt salātiem sautētu maltu  gaļu, pagatavosiet Chili con Carne. Var pievienot zupām. […]

Baklažāni Kaukāza gaumē

30.10.2013

Baklažāna labākie sabiedrotie ir ķiploki un tomāti. Šīs galvenās sastāvdaļas tad arī ir apvienotas šajos sātīgajos salātos. Produktam ir izteikta tomātu un ķiploku garša. Pievienotais ķiploks un garšvielas piešķir produktam arī pikantu pēcgaršu. Salātus var lietot gan uzsildītus, gan aukstus. Būs gardi kopā ar otro ēdienu, gaļas ēdieniem un uzkodām. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums […]

Baklažāni adžikā

19.09.2013

Baklažāni satur vielas, kas mazina holesterīna līmeni asinīs, un pektīnu, kas sekmē indīgu vielu izvadīšanu no organisma. Šis produkts viennozīmīgi garšos pikantās garšas piekritējiem. Ķiploku un čili piparu kombinācija kopā ar baklažāniem dod vienreizēji pikantu garšu. Baklažāni adžikā ir garšīga uzkoda, kā arī piedeva pie gaļas un citiem otrajiem ēdieniem. Tie lieliski garšo uzsildīti. Uz […]

Gurķi sālīti

09.12.1971

Šie gurķi trīs mēnešus tiek izturēti mucās sāls šķīdumā. Pildot burkās, gurķiem pievieno nedaudz etiķa, kas nodrošina to, lai gurķi ir stingri un kraukšķīgi. Produktam pievienotas tādas tradicionālās garšvielas kā dilles un ķiploks. Lieliska izvēle gardēžiem, kuriem kārojas sāļus gurķus. Iesakām rasolam, sviestmaizēm, uzkodu platēm un zupu pagatavošanai. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – […]

Gurķi marinēti asie (6-9 cm)

01.03.1970

Gurķi ir kraukšķīgi un cieti, kas liecina par to kvalitāti. Asā marināde iegūta, pievienojot sarkanos un asos piparus, kā arī – īpašu pikantumu gurķiem piešķir pievienotais ķiploks. Kā gardu uzkodu iesakām asu ēdienu cienītājiem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, […]

Marinēti gurķīši (3-6 cm)

01.03.1970

Maigā marinādē konservēti gurķi, izmantojot tradicionālas garšvielas – dilles, mārrutku saknes un lapas, piparus, sinepju sēklas. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 42 mēneši. Gurķīšus fasē […]

Marinēti gurķi (6-9 cm)

01.03.1970

Maigā marinādē konservēti gurķi, izmantojot tradicionālas garšvielas – dilles, mārrutku saknes un lapas, piparus, sinepju sēklas. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 42 mēneši. Gurķīšus fasē […]

Konservēta kukurūza

03.02.1970

Augstas kvalitātes kukurūza. Kukurūza tiek sagatavota un pildīta burciņās gatavības stadijā, kad tā ir vissaldākā. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Kukurūzu fasē […]

Zaļie zirnīši

03.02.1970

Laba piedeva dažādiem salātiem, sautējumiem un otrajiem ēdieniem. Īpaši tiek sekots līdzi zirnīšu gatavībai. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Zaļos zirnīšus fasē […]

Konservēti zirnīši

03.02.1970

Laba piedeva dažādiem salātiem, sautējumiem un otrajiem ēdieniem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Zaļos zirnīšus fasē 0,72 l stikla burciņās. 100 g […]

Pipari griezti marinādē

02.02.1970

Tie ir ar saldskābu marinādi pārlieti sarkanās un dzeltenās paprikas gabaliņi. Krāšņais izskats un maigā garša sniedz ļoti plašas pielietojuma iespējas. Tos var izmantot gan dažādu veidu salātos, gan kā piedevu pie gaļas un zivju ēdieniem. Tie, kuriem ļoti garšo paprika, „Piparus” var izmantot arī kā gatavus salātus. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – […]

Pipari marinēti

02.02.1970

Laba piedeva dažādiem otrajiem ēdieniem. Ieteicami dažādu salātu un zupu pagatavošanai. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Produkts tiek fasēts 0,72 l stikla burciņās. […]

Grilēta paprika

02.02.1970

Garda paprika ar neatkārtojamu garšu un aromātu. Pēc īpašas tehnoloģijas grilētā paprika aplieta ar speciālu marinādi, kas produktu padara sevišķi gardu. Piemērota lietošanai ar gaļas ēdieniem, kā arī dažādos salātos. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ […]

Tomāti kaltēti eļļā

02.02.1970

Veseli kaltēti tomāti augstvērtīgā eļļā. Ērti lietojami kā uzkoda vai kā piedeva gaļas un otrajiem ēdieniem. Lieliski garšo ar zaļajiem salātiem un kā picu garnējums. Sastāvs: kaltēti tomāti, augu eļļa, sāls, spirta etiķis, garšvielas, kaperi. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā […]

Lombardi marinēti pipari maigie

02.02.1970

Lieliska uzkoda un laba piedeva otrajiem ēdieniem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Lombardi piparus fasē 0,72 l stikla burciņās. 100 g produkta satur: enerģētiskā […]

Peperoni pipari asie sarkanie

02.02.1970

„Peperoni” ir pārlieti ar maigi sāļu marinādi.. Tā kā tiem raksturīga patiesi asa garša, tos ieteicams izmantot otro ēdienu gatavošanā garšas un izskata pilnveidošanai. Protams, „Peperoni” lieti noderēs arī kā pikanta piedeva salātiem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar […]

Grieķu pipari

02.02.1970

Pagatavoti no īpašiem augstas kvalitātes pipariem, kas pārlieti ar maigu marinādi. Marinādes pagatavošanai izmantots augstvērtīgs, dabīgs etiķis, nevis etiķa esence. Pipari izceļas ar oriģinālu asumu un tiem ir ļoti zema kaloritāte, tāpēc tie ir universāli un var noderēt gan kā piedeva otrajiem ēdieniem, gan kā zupu un mērču garšu pilnveidojošs komponents, gan kā pikanta uzkoda. […]

Mednieku salāti

01.02.1970

Gurķu, sīpolu, paprikas un seleriju sakņu gabaliņi saldskābā, nedaudz pikantā tomātu mērcē ar bagātīgi pievienotām sinepju sēklām un garšvielām. Izteiksmīgās garšas un zemās kaloritātes dēļ salātus var pasniegt gan kā piedevu gaļai, gan kā garnējumu otrajiem ēdieniem. Uz salātu iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts […]

Latgales salāti

01.02.1970

Tradicionāli, Latvijā ļoti iecienīti salāti, kas pagatavoti no gurķiem, sīpoliem un dillēm. Lieliska piedeva otrajiem ēdieniem. Uz salātu iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots ar pasterizācijas metodi tāpat, kā mājās, un pēc burciņas atvēršanas tas jāuzglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 42 mēneši. […]

Kabaču kaviārs

01.02.1970

Īpaši sagatavoti, sasmalcināti kabači ar dārzeņiem. Salāti ieteicami kā piedeva gaļas ēdieniem vai kā garda uzkoda. Uz salātu iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots ar pasterizācijas metodi tāpat, kā mājās, un pēc burciņas atvēršanas tas jāuzglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 48 mēneši. Kaviārs […]

Pupiņas tomātu mērcē

01.02.1970

Augstvērtīgas pupiņas, pārlietas ar tomātu mērci. Ieteicamas salātu un zupu pagatavošanai, arī – kā sātīga uzkoda. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Pupiņas fasē 580 ml stikla […]

Grila salāti

01.02.1970

Sātīgi, pēc īpašas receptūras pagatavoti salāti. To pamatā ir burkāni, seleriju sakne, paprika un sīpols tomātu un garšaugu mērcē. Ieteicami kā pamatēdiens vai kā piedeva otrajiem ēdieniem. Uz salātu iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots ar pasterizācijas metodi tāpat, kā mājās, un pēc burciņas […]

Pipargurķīši marinēti asie (3-6 cm)

01.02.1970

Mazi gurķīši pikanti saldskābā marinādē. Patīkamu, pikantu garšu piedod pievienotie saldo piparu gabaliņi, ķiploki un čili pipars. Lieliski garšos asu ēdienu cienītājiem. Var lietot kā uzkodu un pasniegt pie otrajiem ēdieniem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, […]

Kabači adžikā

01.02.1970

Kabači adžikā ir jauns produkts Latvijas tirgū. Šis produkts viennozīmīgi garšos pikantas garšas piekritējiem. Ķiploku un čili piparu kombinācija kopā ar kabačiem dod vienreizēji pikantu garšu. Kabači adžikā ir garšīga uzkoda, kā arī lieliska piedeva pie gaļas un citiem otrajiem ēdieniem. Spilvas salāti vienmēr garšo labi! Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar […]

Šampinjonu lečo

02.01.1970

Produkts ar interesantu, savdabīgu garšu, ko piešķir tā sastāvā esošie šampinjoni un dārzeņi, kas pārlieti ar tomātu mērci. Garda piedeva dažādiem gaļas, kartupeļu, makaronu un rīsu ēdieniem. Uz „Šampinjonu lečo” iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc […]

Saldo piparu lečo

02.01.1970

Tā ražošanai tiek izmantoti ļoti augstas kvalitātes saldie pipari, kas pārlieti ar tomātu mērci. Lieliska piedeva dažādiem otrajiem ēdieniem. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – […]

Marinētas bietes ar ķimenēm

01.01.1970

Smalkās skaidiņās sagrieztas un ar maigu marinādi pārlietas bietes, kurām pēc klasiskās Spilvas receptūras pievienotas ķimenes. Lieliska piedeva otrajiem ēdieniem. Var izmantot zupu un salātu pagatavošanai. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā […]

Marinētas bietes kubiņos

01.01.1970

Mazos kubiņos sagrieztas bietes, kas pārlietas ar specifisku saldenskābenu marinādi. Lieliskas garnēšanai un kā piedeva otrajiem ēdieniem. Var izmantot arī zupu un salātu pagatavošanai. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Bietes fasē 0,58 l stikla burkās. 100 g produkta satur: enerģētiskā vērtība – 67 kcal (280 kJ), olbaltumvielas – 1,2 g, ogļhidrāti – 13,9 g, […]

Marinētas bietes klasiskās

01.01.1970

Smalkās skaidiņās sagrieztas bietes, kas pēc klasiskās Spilvas receptūras pārlietas ar maigu marinādi. Lieliska piedeva otrajiem ēdieniem. Var izmantot zupu un salātu pagatavošanai. Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī. Uzglabāšanas […]

Ballīšu gurķi

02.10.1969

Šie gurķi garšos pilnīgi citādi nekā gurķi tradicionālajā marinādē. „Ballīšu gurķu” marināde ir veidota, ņemot par pamatu skandināvu iecienīto saldskābo gurķu garšu. Gurķi ir sagriezti daiviņās un ir gatavi lietošanai uzreiz pēc izņemšanas no burciņas. Tie būs neaizvietojami uz desmaizēm, dekorējot ēdienus vai kā steidzīga uzkoda. Gurķus izmanto burgeru, karstmaižu pagatavošanai un kā našķi. Uz […]

Uzkodu gurķi saldskābā marinādē

28.10.1968

Šie gurķi garšos pilnīgi citādi nekā gurķi tradicionālajā marinādē. Uzkodu gurķu marināde ir veidota, ņemot par pamatu skandināvu iecienīto saldskābo gurķu garšu. Šiem gurķiem asumu piešķir tādas garšvielas kā kurkuma un muskatrieksts. Uzkodu gurķi ir sagriezti šķēlītēs un ir gatavi lietošanai uzreiz pēc izņemšanas no burciņas. Tie būs neaizvietojami uz desmaizēm, dekorējot ēdienus ar „rozītēm” […]

Gurķu sinepju salāti

01.02.1959

Salāti no sasmalcinātiem svaigiem dārzeņiem, kuriem pievienotas sinepes un garšvielas. Ieteicams lietot karstmaizēs, un būs lieliska piedeva dažādu veidu otrajiem ēdieniem. Derīguma termiņš neatvērtā veidā – 30 mēneši. Produkts tiek pildīts 390 ml burciņās. 100 g produkta satur: enerģētiskā vērtība – 108 kcal (450 kJ), 21,4 g ogļhidrātu, 1,8 g olbaltumvielu, 1,5 g tauku, 1,6 g sāls.

Spilvas katalogs

Spilvas veikals

Kontakti

Zvaigžņu iela 1, Spilve
Babītes pag., LV-2101

Tālr.: +371 67063000
Fax: +371 67063005

Tālr. pasūtījumiem:
+371 67063011; +371 67063015

Visi kontakti