Padomi

Glazēta cūkgaļas fileja Itāļu mērcē

1 cūkgaļas fileja apm. 500g

Marinādei:
125 ml Spilvas Premium Itāļu mērces
2 ķiploka daiviņas
svaigi malti pipari
2 tējk. sinepes ar graudiņiem (Spilvas Angļu sinepes)
sāls

Pagatavošana:
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Ķiploku sasmalcina un sajauc kopā
ar visām mērces sastāvdaļām.
Gaļu attīra no plēvēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Pannu uzkarsē un apcep gaļu no abām pusēm.

Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Pārliek gaļu uz cepešpannas un apsmērē ar sagatavoto marinādi.
Ieliek pannu cepeškrāsnī un cept apm. 20 min. līdz gaļa ir gatava, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi.
Izņem gaļu no krāsns un ietin follijā vismaz uz 20 min.
Pasniedz sagiežot gabalos un pārlejot ar atlikušo marinādi.

Receptes un foto autire – Viktorija Puķe

Spilvas katalogs

Spilvas veikals

Kontakti

Zvaigžņu iela 1, Spilve
Babītes pag., LV-2101

Tālr.: +371 67063000
Fax: +371 67063005

Tālr. pasūtījumiem:
+371 67063011; +371 67063015

Visi kontakti