Bez tēmas

Jogurta kūkas sausais maisījums

Sastāvs: Kviešu milti, cukurs, sausais jogurts 1%,  vaniļas un apelsīnu aromatizētāji.

Lietošana:

1)Sajauc sauso mīklas maisījumu ar aukstu ūdeni, jogurtu un eļļu saskaņā ar tabulu;

2)Mīklu labi samaisa un lej iepriekš ietaukotā veidnē (mīklas augstums ~2 cm);

3)Veidni liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 1400C 40 – 45 minūtes.

 

Sastāvdaļas

Nepieciešamais izejvielas daudzums

Sausais maisījums

1,25 kg

2,5 kg

5kg

Jogurts

0,5 kg 1 kg

2 kg

Ūdens/

0,5 l

1 l

2 l

Eļļa (1 l= 0,892 kg)

0,2 l

0,4 l

0,8 l

Gatavas ceptas  kūkas iznākums

2,2 kg

4,4 kg

8,8 kg

 

Jogurtu un ūdeni var aizstāt ar kefīru vai paniņām.

 

Sastāvdaļas Nepieciešamais izejvielas daudzums
Kefīrs/paniņas

1l

2 l

4 l

 

Iepakojums: Folija iepakojums, 5 kg.

Derīguma termiņš: 16 mēneši.

Spilvas katalogs

Spilvas veikals

Kontakti

Zvaigžņu iela 1, Spilve
Babītes pag., LV-2101

Tālr.: +371 67063000
Fax: +371 67063005

Tālr. pasūtījumiem:
+371 67063011; +371 67063015

Visi kontakti